Aukioloajat

Ma-Pe 8–22 (valomerkki 21.30)
La 11-16

Poikkeusaukioloajat 2019

VIIKKO 16
ma 15.4.- ma 22.4. Suljettu huoltotöiden ja pääsiäisen pyhien takia. Ei (b)runssia lauantaina 20.4.
Ipi avoinna taas tiistaina 23.4. klo 8 lähtien.

 

Akustiset illat – kevät 2019
Ipin Akustiset illat kutsuvat sinut viihtymään ipi-ihanaan miljööseen ja nauttimaan hyvästä musiikista. Illat ovat avoimia kaikille. Ilmainen sisäänpääsy.

Toukokuu
lauantai 4.5. Bring the Spring: Jonesandyou ja Liisa
klo 18-22 Ipi Kulmakuppilassa

Suomen pehmein bändi JonesAndYou saapuu jälleen Kulmakuppilaan tuomaan kevään virallisesti Kallion kaduille. Aiemmin Ipin keikoilla olleet osaavat kertoa, että näissä illoissa on aina jonkinlaista erityistä yhdessäolon lämpöä, musiikin iloa ja odottamattomien tapahtumien jännitystä. Lämpimän kokemuksen täydentää Helsingin hurmaavin indie-prinsessa Liisa, joka avaa illan raikkaalla akustisella tunnelmoinnillaan. Tule nauttimaan musiikista ja toivottamaan kevät tervetulleeksi. Punaviiniä saa tiskiltä, villasukat kannattaa nyt jo jättää kesän tieltä kotiin!

JonesAndYou
JonesAndYou on pehmeään akustiseen musiikkiin erikoistunut, kotimaisista huippumuusikoista koostuva pop-kollektiivi, jonka musiikissa etsitään totuutta, kauneutta ja rakkautta niin Amerikan countryaavikoilta kuin pikkukaupunkien kirpeistä pakkasilloistakin. Jonesin säveltämä akustinen folk-pop on niin hellää ja lämmittävää kuunneltavaa, että se on ansainnut JonesAndYoulle maineen “Suomen pehmeimpänä bändinä”. JonesAndYou julkaisee toisen virallisen sinkkunsa keväällä 2019.

www.jonesandyou.com
www.facebook.com/jonesandyou
www.youtube.com/jonesandyou

Liisa
Liisa on Helsingissä asuva kouvolalaislähtöinen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki huokuu dynaamista folk-poppia runsailla soul-vaikutteilla sekä elämänmakuisilla teksteillä. Liisa on julkaissut yhtyeensä Liisa & Dem Babiesin kanssa kaksi EP:tä: Two Roads (2012) ja Highest High (2013).

Tutustu Liisan musiikkiin:
www.facebook.com/liisams
www.youtube.com/liisasmusic
www.soundcloud.com/liisams

Vapaa pääsy!

 

 

P8102135b

image-texture

vko 16 Olemme suljettuna koko viikon
kunnossapitotöiden ja pääsiäisen vuoksi.

Avaamme taas tiistaina 23.4. klo 8.
Nähdään Kulmilla!

P8102119a

Ipi Kulmakuppila
Porthaninkatu 13
00530 Helsinki
puh. +358 45 6164776
kuppila@ipikulmakuppila.fi